ULU ONDER BELE OLAR!!!

ALLAH  REHMET ELESIN.
10 noyabr.Bu tarix olkede 90%insana hec ne xatirlatmir.Normaldir)) Cunki bu tarix Heyder babalarinin adiyla bagli deyil. Yeni hemin 90%insan Babalarinin adina baglanmis gunlerden basqa hec bir arixi xatirlamirlar.
Bu gun,10 noyabr, Turk Milli Qurtulus Mubarizesinin herbi ve siyasi Lideri,Turkiye Cumhuriyyetinin qurucusu ve ilk Prezidenti  Mustafa Kemal Ataturkun haqqin dergahina qovusdugu gundur. 
Ulu Onder baxin bele olar.Bugunki Turkiye Cumhuriyyetinin Banisidir O. Vetene,Millete hedsiz xeyri deyen bir sexsiyyet olub.Sizin o ulu onder demeye mecbur oldugunuz Heyder Babaniz size ne qoydu getdi? Men deyim de neler etdi o "sexsiyyet".Olkede rusvetsiz addim qadagasi,iqtisadiyyatda oz ellerinde saxladiqlari monopoliya, tehsil sisteminin "rusvetsiz ayibdir",sehiyyede "pulun yoxdur neye gelmisen?",herbide "pulun ver sellen",polside "pul ver buraxim".Daha yuzlerle haminin bildiyi bu cur misallar ceke bilerem.

Admin: Turkqan ~ Yazı haqqında

Yazının adı: ULU ONDER BELE OLAR!!! Müəllif: Turkqan Tarix: 9 Kasım 2011 Çarşamba Şərhlər: 0 şərh şərh olundu: ULU ONDER BELE OLAR!!!
 

0 yorum:

Yorum Gönder